FOTO/ Armata Națională a devenit ținta unei noi dezinformări. Ce spune Ministerul Apărării

FOTO/ Armata Națională a devenit ținta unei noi dezinformări. Ce spune Ministerul Apărării
Colaj ziar.md

Pe lângă afișele false în care cetățenii moldoveni sunt „invitați” să se alăture Legiunii Străine Franceze, pe clădirile și pilonii din capitală au apărut și postere în care bărbații sunt îndemnați să se angajeze în serviciul militar prin contract. Pe acestea apar însemnele Ministerului Apărării al R. Moldova, site-ul oficial al instituției, precum și un număr, care se află în afara ariei de acoperire. Și de această dată, autoritățile au dezmințit informațiile.

„O nouă dezinformare ce vizează Armata Națională. De această dată, falsurile au o altă formă. Ministerul Apărării atenționează cu privire la conținutul acestor materiale, care este unul manipulator și nu corespunde adevărului”, a anunțat Ministerul Apărării.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Potrivit instituției, acțiunile de angajare pe contract în Armata Națională sunt promovate prin canalele oficiale ale Ministerului Apărării și ale Guvernului R. Moldova.

„Totodată, informarea cetățenilor cu privire la posturile vacante în instituția de apărare are loc prin intermediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și Târgurile locurilor de muncă”, au precizat responsabilii.

În prezent, Inspectoratul General al Poliției investighează cazul, pentru a identifica și localiza persoanele implicate. Cetățenii care observă astfel de postere și în alte regiuni ale țării sunt rugați să sune la numărul de telefon 0 (22) 25 22 92 sau să expedieze un mesaj la adresa de email [email protected].

FOTO/ Moldovenii, „invitați” să se alăture Legiunii Străine Franceze. Guvernul: „Încă un fals grosolan”
Pe străzile din Chișinău au apărut mai multe postere în care cetățenii moldoveni sunt „invitați” să se alăture Legiunii Străine Franceze. Autoritățile centrale anunță că afișele sunt false, iar oamenii legii deja investighează circumstanțele în care acestea au fost răspândite și lipite în diverse lo…