UPDATE Punctul de trecere a frontierei Costești activează în regim normal. Fluxul, fluidizat pe ambele sensuri

UPDATE Punctul de trecere a frontierei Costești activează în regim normal. Fluxul, fluidizat pe ambele sensuri
Sursa foto: Telegram/Poliția de Frontieră

ACTUALIZARE (16:23) PTF COSTEȘTI activează în regim normal. Fluxul a fost fluidizat pe ambele sensuri de deplasare, anunță Poliția de Frontieră.

ACTUALIZARE (15:40) IGPF anunță că punctul de trecere Costești în continuare înregistrează valori ridicate în traficul de persoane și mijloace de transport, iar la intrarea în țară este trafic intensiv.

„Pentru fluidizarea circulației transfrontaliere sunt funcționale toate pistele de control și suplinit numărul de angajați în prima linie. Recomandăm călătorilor să opteze și pentru alte puncte de trecere din proximitate,  cum ar fi PTF Lipcani-Rădăuți-Prut”, a anunțat poliția de frontieră.

ȘTIRE INIȚIALĂ (13:33) Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) anunță că în punctul de trecere a frontierei Costești, în ambele direcții de deplasare, se înregistrează un flux majorat de călători.

Astfel, în vederea fluidizării traficului transfrontalier au fost deschise toate benzile de circulație și suplinit numărul angajaților din prima linie de control.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

În context, IGPF recomandă călătorilor:

  • Verificarea, din timp, a valabilității actelor de călătorie care acordă dreptul de traversare a frontierei de stat;
  • Utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei, pentru a nu supraîncărca doar unele;
  • Consultarea cu ofițerii de la call-centrul Poliţia de Frontieră (022 259 717) pentru a cunoaște care este situația la frontieră, regulile de trecere a frontierei și alte informații de ordin public.