Fiți atenți la bunurile personale în zonele aglomerate. Poliția vine cu recomandări pentru un Paște sigur

Fiți atenți la bunurile personale în zonele aglomerate. Poliția vine cu recomandări pentru un Paște sigur
Sursa foto: Telegram/Poliția R. Moldova

Oamenii legii au venit cu un set de recomandări pentru cetățenii R. Moldova pentru un Paște sigur. Astfel, oamenii sunt îndemnați să fie atenți la bunurile personale, în zonele aglomerate cum ar fi piețele, gările, magazinele și bisericile.

Poliția atenționează șoferii să circule cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană și să se asigure înainte de efectuarea unei manevre.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnați să nu urce la volan, dacă au consumat alcool și același lucru să-l sugereze și apropiaților. În cazul unui popas, poliția sugerează să nu lăsați cheile în mașină, să închideți geamurile și să încuiați mașina.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Pietonii sunt rugați să fie atenți atunci când traversează strada, iar în cazul în care pleacă de la domiciliu, să roage un vecin sau o persoană de încredere să supravegheze locuința. Concomitent, evitați să vă anunțați plecarea de acasă pe rețelele de socializare.

Vinerea Mare. Creștinii ortodocși țin post negru
Vinerea Mare este ultima zi de vineri dinaintea Paștelui și din Postul Mare, fiind și o zi de post negru. Această zi reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit Iisus Hristos și face parte din cele trei zile de sărbătoare religioasă creștină, numite Triduum Sacrum, care includ J…