UPDATE/ Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal

UPDATE/ Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal
Sursa foto: Telegram/Poliția de Frontieră

ACTUALIZARE (14:52) Poliția de Frontieră anunță că toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal.

ACTUALIZARE (11:50) Poliția de Frontieră anunță că potrivit informațiilor de la ora 11:30, la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni se menține trafic intensiv pe direcția ieșire din R. Moldova, intrare în România.

„La această oră se înregistrează valori normale în cele mai apropiate puncte de trecere a frontierei: PTF Costești, PTF Cahul și PTF Leova (program de lucru 08:00 - 20:00)”, anunță polițiștii de frontieră.

ȘTIREA INIȚIALĂ (09:41) Poliția de Frontieră anunță că la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni cresc valorile de trafic pe direcția ieșire din R. Moldova, intrare în România.

Astfel, în ambele puncte de trecere se activează în regim sporit, fiind deschise suplimentar piste de control, aplicat „Revers” - o parte din flux redirecționat pe banda sensului opus de deplasare, inclusiv suplinit numărul de angajați și echipamente speciale.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Totodată, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte puncte de trecere, unde se trece lejer, cum ar fi PTF Costești, PTF Cahul și PTF Leova, care au următorul program de lucru - 08:00 - 20:00.