Elevii de la Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți au o nouă sală sportivă, dotată cu echipament de ultimă generație

Elevii de la Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți au o nouă sală sportivă, dotată cu echipament de ultimă generație
Sursa foto: Facebook/Ministerul Educației și Cercetării al R. Moldova

Elevii de la Colegiul Pedagogic ,,Ion Creangă” din Bălți au o sală sportivă nouă, renovată în cadrul Proiectului „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) și finanțat de Banca Mondială.

Astfel, sala sportivă a fost renovată și dotată cu echipament sportiv de ultimă generație.

MEC a precizat că instituției i-a fost acordat un grant în valoare de circa 461.700 de euro pentru modernizarea spațiilor și a infrastructurii cu scopul de a spori calitatea învățământului.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Din resursele alocate, a fost renovat centrul de educație muzicală, pentru care a fost achiziționat și un lot de instrumente muzicale și două centre de simulare pedagogică: pentru învățământul primar și pentru educația timpurie.

În cadrul Proiectului „Învățământul Superior din Moldova” sunt alocate aproape 25 milioane de euro pentru modernizarea a 7 universități și 6 colegii pedagogice din țară.