Dresaj canin, spectacol cu cai și înghețată gratuită: Ce surprize îi așteaptă pe copii sâmbătă, la Grădina Botanică

Dresaj canin, spectacol cu cai și înghețată gratuită: Ce surprize îi așteaptă pe copii sâmbătă, la Grădina Botanică
Imagine simbol. Sursa foto: Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova

Anual, în prima zi de vară, zeci de țări celebrează Ziua Internațională a Copilului. În acest context, sâmbătă, de la ora 10:00 până la 16:00, Guvernul va organiza un șir de activități pentru cei mici, care se vor desfășura în Grădina Botanică din Chișinău.

Potrivit responsabililor, intrarea pe teritoriul Grădinii Botanice va fi liberă pentru copii, iar primii 3.000 de vizitatori vor primi în dar înghețată, pufuleți, apă, sucuri și batoane de ciocolată. Programul va include ateliere de creație, jocuri interactive, demonstrații ale sporturilor tradiționale, dresaj canin și un spectacol cu cai.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

De asemenea, copiii vor putea admira expoziții cu echipamente și autospeciale ale subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, dar și să danseze pe muzica mai multor artiști autohtoni, care vor susține un concret.

Amintim că ziua de 1 iunie a fost inclusă în lista zilelor de sărbătoare nelucrătoare din R. Moldova la finele lunii iunie 2023. Datorită acestei modificări, părinții vor avea posibilitatea să acorde mai multă atenție copiilor și să petreacă mai mult timp cu ei.

Sursa foto: Guvernul R. Moldova