Din 17 iunie, Centrul multifuncțional din Briceni va presta mai multe servicii

Din 17 iunie, Centrul multifuncțional din Briceni va presta mai multe servicii
Sursa foto: Facebook/ASP

Începând cu 17 iunie, în cadrul Centrului multifuncțional din Briceni vor fi eliberate permise de conducere naționale, permise de conducere internaționale, certificate de înmatriculare, anunță Agenția Servicii Publice (ASP).

Potrivit instituției, vor fi eliberate și adeverințe ce conțin date din Registrul de stat al transportului și Registrul de stat al conducătorilor de vehicule.

Totodată, în cazul expirării valabilității permisului de conducere sau schimbării datelor personale, cetățenii R. Moldova au posibilitatea de a preschimba permisul de conducere de tipul anului 1995, 2008, 2015, 2019 pe permis de conducere nou în baza cererii electronice, depuse online pe portalul serviciilor electronice ale ASP - www.e-services.md.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Din 10 iunie, în cadrul Centrului multifuncțional din orașul Orhei sunt prestate, inclusiv, servicii de eliberare a permiselor de conducere.

Începând de astăzi, la Centrul multifuncțional din Orhei vor fi eliberate permise de conducere. Anunțul ASP
Începând de astăzi, 10 iunie, în cadrul Centrului multifuncțional din orașul Orhei se vor presta, inclusiv, servicii de eliberare a permiselor de conducere, anunță Agenția Servicii Publice. Totodată, vor fi eliberate extrasele ce conțin date din Registrul de stat al transportului și Registrul de s…