Deputații interziși la cinci ședințe ale Parlamentului au încercat din nou să intre în sală. Tauber a chemat Poliția

Deputații interziși la cinci ședințe ale Parlamentului au încercat din nou să intre în sală. Tauber a chemat Poliția
Marina Tauber, în timp ce cheamă Poliția la Parlament. Captură de ecran. Sursa foto: Primul în Moldova / Telegram

Spirite încinse la Parlament. Cei șapte deputați afiliați lui Ilan Șor, cărora le-a fost interzisă participarea la cinci ședințe ale Legislativului, au încercat și astăzi să intre în sala plenului.

După ce agenții de pază nu le-au permis să intre în sala, deputații interziși au început să scandeze „Jos Grosu”, „Jos Maia Sandu” și „Regim criminal”. Potrivit acestora, interdicția a fost contestată și nu mai este obligatorie din punct de vedere juridic.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Mai mult de atât, deputata Marina Tauber a solicitat intervenția Poliției, motivând că ea și colegii săi nu au voie să participe la ședința organului legislativ al țării, în pofida faptului că decizia lui Igor Grosu a fost contestată.

Amintim că șapte deputați afiliați lui Ilan Șor au primit interdicția de a participa la cinci ședințe ale Parlamentului, după ce au blocat tribuna și au împiedicat desfășurarea ședinței din 13 iunie. Deputații vizați sunt Vasile Bolea, Denis Ulanov, Marina Tauber, Irina Lozovan, Alexandr Nesterovschi, Reghina Apostolova și Vadim Fotescu.

0:00
/
Sursa video: Sputnik Moldova / Telegram
0:00
/
Sursa video: Primul în Moldova / Telegram