Copila ucisă de un copac în Capitală ieșise la plimbare cu o prietenă. Ce spune mama fetei

Copila ucisă de un copac în Capitală ieșise la plimbare cu o prietenă. Ce spune mama fetei
Captură de ecran. Sursa foto: TV8

Copila găsită astăzi fără suflare sub un tei prăbușit în sectorul Buiucani al capitalei ieșise la plimbare cu o prietenă. Mama fetiței a declarat pentru TV8 că, ulterior, fiica sa a dispărut, iar telefonul era deconectat.

„M-a chemat și pe mine afară, dar am zis că nu ies. A zis că se duce cu o fetiță să se plimbe. Pe urmă am sunat-o și nu mi-a răspuns la telefon. Am sunat-o pe fetița mai mare: „mămica, telefonul e închis”. Și apoi am sunat azi și a zis că telefonul era deschis. Am sunat și nu răspundea. După îmi zice: mămica, am sunat, dar a ridicat un domn de la Poliție și a zis că este moartă”, a povestit femeia printre lacrimi.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Amintim că oamenii legii au anunțat în această dimineață că un angajat al Întreprinderii Municipale „Spații Verzi” a găsit corpul neînsuflețit al unei fetițe, sub un copac doborât de furtuna din seara zilei de marți.

Cadavrul copilei a fost depistat pe strada Doina și Ion Aldea Teodorovici din sectorul Buiucani al capitalei. Deși Poliția a anunțat că minora avea 12 ani, mama acesteia a declarat pentru jurnaliști că fiica sa avea 13 ani.

UPDATE/ Tragedie în capitală. O fetiță de 12 ani a fost găsită fără suflare sub un copac doborât de furtună
ACTUALIZARE (11:32) Poliția anunță că a identificat victima. Aceasta s-a dovedit a fi o fetiță în vârstă de 12 ani, domiciliată în capitală. ȘTIREA INIȚIALĂ (10:59) Caz tragic în capitală. Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit pe strada Doina și Ion Aldea Teodorovici din sectorul Buiucani,

Furtuna de aseară a făcut victime și în regiunea transnistreană. Un bărbat de 36 de ani din satul Garmațkoe, raionul Dubăsari, a murit în drum spre spital, după ce a fost strivit de o creangă desprinsă dintr-o salcie. Tragedia s-a petrecut în timp ce bărbatul, împreună cu familia sa și alți prieteni, se odihneau pe malul Nistrului.

În contextul consecințelor furtunii din seara zilei de ieri și a averselor prognozate pentru ziua de azi, populația este îndemnată să evite deplasarea sub cabluri electrice și crengile arborilor bătrâni, care atârnă.

Totodată, oamenii sunt rugați să fie atenți atunci când se deplasează, pentru a evita traumatismele, iar în situații de risc - să apeleze de urgență Serviciul 112.

Noapte albă pentru operatorii Serviciului 112: Au fost înregistrate circa 750 de solicitări pe oră
În urma furtunii din seara zilei de ieri, numărul apelurilor la Serviciul 112 a crescut de aproape două ori. Instituția anunță că operatorii au înregistrat în jur de 750 de solicitări pe oră, cetățenii raportând situații legate de fire electrice căzute, arbori doborâți, trasee blocate, dar și mașini…