Cinci centre de tineret din țară au recepționat câte un microbuz, în cadrul Programului „Spații Sigure Mobile”

Cinci centre de tineret din țară au recepționat câte un microbuz, în cadrul Programului „Spații Sigure Mobile”
Sursa foto: Privesc.eu

Cele cinci centre de tineret din țară, selectate câștigătoare în Concursul din cadrul Programului „Spații Sigure Mobile” pentru tineri, au recepționat pe 3 iunie câte un microbuz pentru activități mobile. Această donație le vor oferi tinerilor din zonele rurale posibilitatea de a participa la activități de dezvoltare personală, incluziune și coeziune socială.

Astfel, cele 5 centre de tineret câștigătoare sunt:

  • Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT”, mun. Bălți
  • Centrul Raional de Tineret, Cahul
  • Centrul de Resurse pentru Tineri „Universul Tinerilor” (UNIT), Criuleni
  • Centru Regional de Resurse pentru Tineret, Fălești
  • Centrul Raional de Tineret, Ungheni

Dotarea centrelor câștigătoare cu un microbuz este realizată de către Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, Agenția Națională pentru Tineret și Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu sprijinul Direcției Generale pentru Protecția Civilă și Operațiuni de Ajutor Umanitar a Comisiei Europene.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Programul UNFPA „Spații Sigure Mobile” pentru tineri a fost dezvoltat în anul 2023 de către Fondul Națiunilor Unite pentru Populație, ca răspuns la fluxul de refugiați din Ucraina, prin care au fost înființate 5 Spații Sigure Mobile (SSM) pentru a oferi servicii adolescenților, tinerilor și femeilor tinere din comunitățile de refugiați, romi și grupuri vulnerabile din comunitatea gazdă.

Am fost selectate centrele care vor primi câte un microbuz pentru activități mobile dedicate tinerilor
Cinci centre de tineret din țară au fost selectate câștigătoare în Concursul din cadrul Programului „Spații Sigure Mobile” pentru tineri, desfășurat în luna aprilie. Centrele de tineret vor beneficia de un microbuz pentru activități mobile, fapt ce va permite accesul la servicii și pentru tinerii di…