UPDATE/ Căutările tinerei din Orhei, extinse în raionul Telenești. Șoferul a primit 30 de zile de arest

UPDATE/ Căutările tinerei din Orhei, extinse în raionul Telenești. Șoferul a primit 30 de zile de arest
Colaj ziar.md.

ACTUALIZARE (19 aprilie 17:20) Șoferul de la volanul mașinii în care a urcat tânăra a primit 30 de zile de arest.

„Demersul procurorilor a fost admis. În privința învinuitului a fost aplicată măsura preventivă - arestarea pe un termen de 30 de zile”, a spus pentru ziar.md. Violina Moraru, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale.

ȘTIRE INIȚIALĂ (19 aprilie 16:01) Oamenii legii, alături de voluntari, vânători și localnici continuă, a șasea zi, căutările fetei de 19 ani din Orhei. Acțiunile de căutare au fost extinse în raionul Telenești.

Tânăra a fost văzută ultima dată acum o săptămână, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei. Oamenii legii anunță că au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești.

Totodată, oamenii legii continuă investigarea cazului, iar șoferul mașinii în care a urcat fata este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM


Tânăra însărcinată din Orhei, Ana-Maria, care poartă sub inimă un copil, este căutată cu disperare de cei dragi, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Deși Poliția a anunțat că automobilul a fost localizat, iar șoferul de la volanul acestuia - identificat și reținut 72 de ore, fata rămâne de negăsit.

0:00
/
Sursa video: Telegram/Poliția R. Moldova
O tânără din Orhei, dispărută după ce urcat într-o mașină de ocazie. Șoferul refuză să colaboreze cu ancheta
O tânără însărcinată din Orhei a dispărut fără urmă. Ana-Maria, care poartă sub inimă un copil, este căutată cu disperare de cei dragi, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Deși Poliția a anunțat astăzi că automobilul a fost localizat, iar șoferul de la volanul acestuia - identificat și