Bărbatul care a rămas fără permis de conducere în UTA Găgăuzia ar fi șoferul bașcanei Evghenia Guțul

Bărbatul care a rămas fără permis de conducere în UTA Găgăuzia ar fi șoferul bașcanei Evghenia Guțul
Colaj ziar.md. Sursa foto. PulsMedia, Europa Liberă Moldova

Bărbatul care a rămas fără permis de conducere în UTA Găgăuzia, după ce a fost prins că a depășit de mai multe ori limita de viteză, ar fi șoferul bașcanei Evghenia Guțul. Potrivit PulsMedia, la volanul automobilului de model Skoda se afla Vitalie Aramă.

„În pofida faptului că a rămas fără permisul de conducere, acesta s-a deplasat cu Skoda la Chișinău, pentru a o aduce pe bașcana UTA Găgăuzia, Evghenia Guțul, la o nouă ședință de judecată, la Judecătoria Chișinău”, precizează sursa citată.

După ce oamenii legii din capitală au stabilit că la volanul automobilului se afla o persoană a cărei permis de conducere a fost suspendat, mașina ar fi fost ridicată și transportată la parcarea specială de la Trușeni.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Anterior, Inspectoratul General de Poliție (IGP) a anunțat că polițiștii Direcției de poliție UTA Găgăuzia l-au stopat astăzi la Comrat pe șoferul unei mașini de marca Skoda, care a fost fixată cu opt încălcări la camerele de supraveghere, depășind în fiecare caz limita de viteză.

Oamenii legii au precizat că șoferul a fost sancționat, iar pentru că a depășit numărul punctelor de penalizare, acestuia i-a fost ridicat permisul de conducere eliberat în România, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule.

Un șofer a rămas fără permis de conducere românesc în UTA Găgăuzia. Precizările poliției
Un șofer în vârstă de 54 de ani s-a ales cu cinci procese verbale și puncte de penalizare. Asta după ce a fost prins că a depășit de mai multe ori limita de viteză, anunță miercuri, 3 iulie, Inspectoratul General de Poliție (IGP). „Polițiștii Direcției de poliție UTA Găgăuzia au