Bălțenii sunt așteptați la târgul producătorului autohton și salonul „Mărțișor”

Bălțenii sunt așteptați la târgul producătorului autohton și salonul „Mărțișor”
Sursa foto: balti.chamber.md

Bălțenii sunt așteptați la expo-târgul universal al producătorului autohton. Acesta este organizat de către filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a R. Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi și are loc la piaţa centrală Vasile Alecsandri până pe 15 martie anul curent.

Producătorii autohtoni au posibilitatea de a expune o gamă variată de produse și mărfuri la prețuri rezonabile, de a găsi noi parteneri şi de a se familiariza cu cele mai bune practici în dezvoltarea unui business de succes.

Totodată, meșterii populari și antreprenori individuali din regiune vor fi prezenți cu mai multe produse hand-made, în cadrul salonului Mărțișor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Potrivit CCI, organizatorii evenimentelor expoziționale şi participanţii din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Drochia, Rîşcani, Sîngerei, Briceni, Edineț, Nisporeni, Strășeni, Ceadîr – Lunga, Basarabeasca, Căușeni vor prezenta pe parcursul a trei zile – 13, 14 și 15 martie o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naționale.

În fiecare an, filiala Bălți a CCI a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălți, Autoritățile Publice Locale de nivelul I și II din raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni organizează și desfășoară în regiune 22 expo-târguri specializate și universale.