Autoritățile municipale vor să afle ce „îi doare” pe tinerii din Chișinău. Cum poți să-ți faci vocea auzită

Autoritățile municipale vor să afle ce „îi doare” pe tinerii din Chișinău. Cum poți să-ți faci vocea auzită
Sursa foto: Centrul Municipal de Tineret Chișinău / Facebook

Tinerii din capitală au ocazia să-și facă vocea auzită. Centrul Municipal de Tineret Chișinău a lansat joi procesul de chestionare în cadrul Sondajului Municipal cu privire la identificarea necesităților tinerilor din Chișinău.

„Anul acesta vom chestiona circa 1.800 de tineri și tinere. Întrebările vor viza o gamă largă de subiecte, de la educație și oportunități de dezvoltare personală și profesională, până la preocupările sociale și culturale ale tinerilor”, precizează Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Rezultatele sondajului vor fi prezentate și discutate în cadrul Forumului Municipal al Tinerilor, care se va desfășura în luna mai.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

„Această platformă de dialog și schimb de idei va oferi oportunitatea autorităților locale și organizațiilor din comunitate să înțeleagă mai bine nevoile și dorințele tinerilor, facilitând astfel dezvoltarea de politici și programe adaptate la cerințele reale ale acestei categorii de vârstă”, a mai menționat organizația.

Prin participarea activă la sondaj, tinerii din Chișinău au ocazia să își facă auzite vocile și să contribuie la modelarea viitorului comunității lor.

Operatorii sondajului vor fi îmbrăcați în vestă cu inscripția „voluntar” și vor avea ecuson pe care scrie „Operator Municipal”. Astfel, tinerii de care se va apropia un operator municipal sunt îndemnați să fie receptivi.