Atenție! Un sector de drum din raionul Cimișlia va fi închis pe 2 mai

Atenție! Un sector de drum din raionul Cimișlia va fi închis pe 2 mai
Sursa foto: Administrația de Stat a Drumurilor

Pe data de 2 mai, de la 7:00 până la 14:00, va fi temporar închis drumul drumul regional Zloți - Chircăieștii Noi - Taraclia, în proximitatea localității Zloți. Măsura este luată în contextul executării lucrărilor de reparație capitală a trecerii peste calea ferată, anunță Administrația de Stat a Drumurilor (ASD). În acest context, cetățenii sunt îndemnați să utilizeze rute alternative de deplasare.

„Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) informează că în data de 2 mai curent, drumul regional G121 G122 – Zloți – Chircăieștii Noi – Taraclia – R26, km 4,86, în proximitatea localității Zloți, va fi temporar închis pentru lucrări de reparație capitală a trecerii peste calea ferată. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 07:00-14:00, iar traficul rutier va fi restricționat pe această porțiune”, anunță ASD într-un comunicat.

Pentru a evita întârzierile și disconfortul generat de închiderea temporară a drumului, cetățenii sunt îndemnați să utilizeze rute alternative sau să planifice traseele de deplasare în funcție de situație.