Atenție, fals! Aeroportul din Chișinău NU vinde bagaje pierdute

Atenție, fals! Aeroportul din Chișinău NU vinde bagaje pierdute
Sursa foto: Facebook/Chisinau International Airport

Un nou fals a apărut în spațiul public. Reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău anunță că informația precum că ar fi vândute bagaje pierdute din cadrul instituției nu este adevărată.

„Aeroportul Internațional Chișinău atenționează asupra informației false care survine repetat în spațiul  online și induce în eroare opinia publică. În contextul informației care a reapărut pe rețelele de socializare referitor la faptul că Aeroportul Chișinău vinde bagajele pierdute îndemnăm să nu reacționați și să raportați postarea, pentru că este o escrocherie”, a notat instituția.

Urmăriți-ne pe canalul nostru de Telegram

Oamenii sunt atenționați că nu acceseze niciun link și să nu ofere date personale, inclusiv din cardurile bancare. Totodată, pe caz au fost sesizate organele competente pentru a fi luate măsurile de rigoare.

La începutul acestui an, instituția a venit cu același îndemn către cetățeni.

Atenție, fake news! Aeroportul Chișinău atenționează despre o nouă schemă de escrocherie
Aeroportul Internațional Chișinău anunță despre o nouă schemă de escrocherie, care vizează aerogara. Responsabilii atenționează cetățenii că nu vând bagaje pierdute/nerevendicate, iar informația care se răspândește pe rețelele de socializare este fake. „În contextul informației apărute pe rețelele…