Atac cu drone la Odesa: Două persoane au murit, iar alte șapte sunt rănite

Atac cu drone la Odesa: Două persoane au murit, iar alte șapte sunt rănite
Sursa foto: t.me/SJTF_Odes

Două persoane au murit, iar alte șapte au fost rănite, în urma unui atac cu drone rusești, la Odesa. Potrivit Forțelor de Apărare din sudul Ucrainei, una dintre drone a căzut peste un bloc cu nouă etaje, scrie UNIAN.

„O parte din intrarea în 18 apartamente a fost distrusă. Două persoane au murit, iar alte șapte sunt rănite, inclusiv o femeie însărcinată și un copil mic”, au anunțat autoritățile.

Potrivit serviciului de presă al Direcției principale a Serviciului de Stat de Urgență din regiunea Odesa, în prezent încă sunt oameni sub dărâmături. Peste 90 de salvatori lucrează la fața locului.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

„Femeia însărcinată este în stare moderată, sunt internate și alte trei persoane cu numeroase răni, printre care o tânără de 26 de ani care este în stare gravă, celelalte două sunt în stare moderată. Medicii fac tot posibilul să-i salveze. Trei persoane, inclusiv un copil de trei ani a primit asistență medicală la fața locului”, a menționat un oficial.

Totodată, Primăria din Odesa a adăugat că au fost avariate și rețelele de utilități și camera de cazane, iar în casele din apropiere au fost oprită căldura.