Atac asupra Odesei, în timpul unei misiuni de salvare: Un pompier și un medic, uciși pe loc

Atac asupra Odesei, în timpul unei misiuni de salvare: Un pompier și un medic, uciși pe loc
Sursa foto: NEXTA

Un pompier și un medic au fost uciși în urma unui atac asupra Odesei, chiar în timpul unei misiuni de salvare. În prezent, autoritățile din Ucraina spun că peste 20 de persoane sunt rănite, inclusiv salvatori, scrie UNIAN.

Potrivit guvernatorul regiunii, Oleg Kiper, un paramedic și un angajat al Serviciului pentru Situații de Urgență, care au venit să acorde asistență la fața locului după prima explozie, au fost uciși.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

De asemenea, au fost afectate 10 case particulare, o benzinărie, o conductă de gaz de joasă presiune și 2 mașini de pompieri și salvare. În prezent, se lucrează la stingerea unui incendiu într-o conductă de gaz și a unei case private cu o suprafață totală de aproximativ 120 de metri pătrați.

În total lucrează peste 50 de pompieri.

Numărul morților în urma atacului asupra Odesei a crescut la nouă. Printre victime, doi copii
Numărul persoanelor care au decedat în urma atacului cu drone asupra Odesei a crescut la nouă, anunță presa din Ucraina. Printre victime se numără și doi copii, inclusiv un bebeluș. Potrivit sursei, pe 3 martie, a fost declarată zi de doliu. „Căutările au continuat toată noaptea. Până la ora 9: