Alertă de călătorie în Orientul Mijlociu! MAE îndeamnă moldovenii aflați în regiune să fie prudenți

Alertă de călătorie în Orientul Mijlociu! MAE îndeamnă moldovenii aflați în regiune să fie prudenți
Imagine simbol

Ministeru de Externe de la Chișinău a emis o alertă de călătorie în Orientul Mijlociu. Având în vedere situația de insecuritate generată de războiul din Israel, MAE recomandă cetățenilor țării noastre care se află sau planifică să călătorească în regiune, în special în țări ca Liban, Siria, Iran și Iordania, să exercite prudență sporită.

MAE recomandă informarea constantă, din surse locale, în legătură cu situația de securitate și conformarea atentă la indicațiile forțelor de ordine.

Totodată, cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul și au necesitatea de a fi consultați pe probleme consulare, sunt îndemnați să contacteze Ambasada R. Moldova în Turcia.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Israelul se pregăteşte pentru un atac direct din partea Iranului în sudul sau nordul ţării în următoarele 24 sau 48 de ore, a declarat joi seara pentru Wall Street Journal o sursă familiarizată cu dosarul, scrie Agerpres.ro. Iranul a ameninţat public că va riposta la atacul atribuit Israelului în Siria la 1 aprilie, în care au fost ucişi înalţi oficiali iranieni.