Actrița moldoveancă Cătălina Cazacu s-a filmat într-o nouă producție internațională

Actrița moldoveancă Cătălina Cazacu s-a filmat într-o nouă producție internațională
Colaj ziar.md. Sursa foto: Facebook/Catalina Cazacu

Un nou succes pentru actrița din R. Moldova Cătălina Cazacu. Tânăra a reușit să mai bifeze un rol, într-o producție internațională. Este vorba despre serialul Casualty, produs de BBC.

Actrița a anunțat că a fost invitată toamnă trecută să ia parte din proiect. Într-un episod al Casualty, aceasta a interpretat-o pe „Alexandra Enescu”.

„Sunt atât de recunoscătoare când îmi dau seama că este cel de-al treilea proiect internațional la care particip, o nouă experiență de a juca în fața unei camere, să învăț să fiu „o nouă” persoană și să lucrez alături de persoane minunate”, a scris Cătălina, pe Facebook.

Cătălina Cazacu este o tânără actriță din R. Moldova care și-a făcut studiile în actorie la East 15 Acting School. Aceasta a reușit să facă parte din producții precum The Power și Killing Eve. În prezent aceasta este actriță și la Teatrul fără Nume din Chișinău.

Casualty este un serial dramă medical britanic care este difuzat săptămânal pe BBC One. Creat de Jeremy Brock și Paul Unwin, a fost difuzat pentru prima dată în Regatul Unit pe BBC One pe 6 septembrie 1986.