40 de delegații străine, la Chișinău: Primăria anunță restricții de circulație pe unele străzi timp de patru zile

40 de delegații străine, la Chișinău: Primăria anunță restricții de circulație pe unele străzi timp de patru zile
Sursa foto: Telegram/Poliția R. Moldova

Primăria anunță că în zilele de 21 - 24 mai curent va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a circa 40 de delegații străine participante la cel de-al XIX-lea Congres al Curților Constituționale Europene, care vor vizita Guvernul și Parlamentul țării.

Astfel, în perioada 21 - 24 mai curent, între orele 8:00 - 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

În perioada 20 mai - 10 iunie, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bulevardul Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între străzile Petru Zadnipru și Profesor Ion Dumeniuc.

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe o stradă din Chișinău, până pe 10 iunie
Poliția anunță că de luni, 20 mai, și până pe 10 iunie va fi suspendat parțial traficul rutier pe bulevardul Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între străzile Petru Zadnipru și Profesor Ion Dumeniuc. Măsura este luată în legătură cu executarea unor lucrări de lucrărilor de reparație. „Atenție șof…