VIDEO/ Rusia anunță un atac cu drone ucrainene asupra regiunilor Belgorod, Kursk, Volgograd și Rostov

VIDEO/ Rusia anunță un atac cu drone ucrainene asupra regiunilor Belgorod, Kursk, Volgograd și Rostov
Sursa foto: Telegram/ASTRA

Rusia a anunțat că drone ucrainene au atacat regiunile Belgorod, Kursk, Volgograd și Rostov la primele ore ale zilei sâmbătă, 9 martie. La Kursk, resturi de la o dronă au căzut peste acoperișul unei policlinici. Nu au fost raportate victime.

Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele de apărare aeriană au doborât 47 de drone în patru regiuni rusești: regiunea Belgorod (o dronă), Kursk (două drone), Volgograd (trei drone) și Rostov (41 de drone).

Guvernatorul regiunii Rostov, Vasili Golubev, a declarat că un angajat al Ministerului pentru Situații de Urgență a fost rănit în urma atacului masiv cu drone asupra orașului Taganrog. Potrivit lui Golubev, forțele ruse de apărare aeriană au doborât, de asemenea, mai multe drone în apropierea orașului Morozovsk, aflat la 230 de kilometri de Rostov pe Don.

0:00
/

Canalul Telegram Baza scrie că în regiunea Rostov dronele ucrainene au încercat să atace teritoriul întreprinderii de aviație Beriev din cadrul complexului științific și tehnic Beriev.

În Kursk, resturile unei drone doborâte au căzut pe acoperișul uneia dintre policlinicile din oraș, a declarat guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit. Nu au fost raportate victime, dar din cauza amenințării cu explozii, pacienții din secția de terapie intensivă au fost evacuați, a anunțat guvernatorul local Roman Starovoit.