VIDEO/ „Știri 2.0 cu ziar.md”. Un nou proiect inedit, lansat în R. Moldova

VIDEO/ „Știri 2.0 cu ziar.md”. Un nou proiect inedit, lansat în R. Moldova

Dragi cititori, începem primăvara cu vești bune și anunțăm lansarea unui proiect inedit „Știri 2.0 cu ziar.md”, creat cu ajutorul Inteligenței Artificiale. De luni până vineri, la ora 18:30, pe ziar.md și rețelele noastre sociale (Youtube, Facebook, Instagram și Telegram) veți putea urmări cele mai importante știri din țară și din lume.  

Prezentatoarea știrilor este colega noastră, Melisa. Ea este parte a echipei noastre, care muncește cu efort și dedicație pentru a vă ține la curent cu ultimele noutăți. Imaginea Melisei a fost transformată, cu ajutorul Inteligenței Artificiale, într-un avatar, ceea ce ne permite să vă informăm într-un mod nou și captivant.

Menționăm că jurnalismul de calitate rămâne prioritatea principală a echipei ziar.md, iar introducerea Inteligenței Artificiale în procesul editorial nu va afecta conținutul și calitatea informațiilor pe care le oferim. Asigurăm urmăritorii noștri că informația transmisă la „Știri 2.0 cu ziar.md” sunt atent documentate și verificate de echipa redacției.

Scopul acestui proiect este să folosim noile tehnologii pentru a informa publicul corect, optimizând în același timp procesele editoriale.

Vă invităm să urmăriți episodul de lansare a proiectului „Știri 2.0 cu ziar.md”.