Mai mulți dansatori din ansamblul „Joc” s-au prins în horă cu Șor, Tauber și Guțul, la Sankt Petersburg

Mai mulți dansatori din ansamblul „Joc” s-au prins în horă cu Șor, Tauber și Guțul, la Sankt Petersburg
Sursa foto: Marina Tauber / Telegram / Sputnik

Mai mulți dansatori din cadrul Baletului Național al Moldovei „Joc” s-au prins în horă cu oligarhul fugar Ilan Șor, deputata Marina Tauber, bașcana Găgăuziei Evghenia Guțul și alți reprezentanți ai blocului „Victoria-Pobeda”. Totul s-a petrecut în Federația Rusă, în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

Marina Tauber a publicat ieri pe contul său de Telegram mai multe fotografii în care ea, Șor, Guțul și lidera partidului „Renaștere” - Natalia Parasca, dansează energic alături de câțiva membri ai ansamblului „Joc”, conducătorul blocului „Victoria-Pobeda” închinând și câte un pahar de vin. Ulterior, organizația autonomă nonprofit „Eurasia” a publicat pe Telegram și un videoclip.

„Blocul politic de opoziție „Victoria”, condus de liderul Ilan Șor, demonstrează adevăratul cod cultural moldovenesc”, a precizat deputata Marina Tauber într-o postare pe Telegram.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Contactată de Ziarul de Gardă, reprezentanta conducerii ansamblului „Joc”, Maria Andriuță, a spus că dansatorii nu au anunțat despre plecarea la Sankt Petersburg și că au mers pe cont propriu.

Au plecat o parte din cei care nu sunt în trupa permanentă, dar sunt și dansatori care fac parte din trupă. Pentru noi a fost o surpriză neplăcută și total neașteptată. Cred că vor fi întreprinse anumite măsuri, dar, la moment, nu vă pot spune detalii. ... Ei și-au luat din cont propriu (n.red. concediu, n. red.) și nu au spus că intenționează să plece în Rusia la acest eveniment”, a declarat directoarea departamentului de marketing, Maria Andriuță pentru ZdG.
0:00
/
Sursa video: ЕВРАЗИЯ / Telegram