FOTO/ A fost lansată ruta numărul 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”

FOTO/ A fost lansată ruta numărul 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”
Sursa foto: chisinau.md

Primăria Chișinău anunță despre lansarea rutei numărul 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend, iar prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie 30 lei. Copiii până la 7 ani circulă gratuit.

Potrivit autorităților municipale, călătoria cu troleibuzul turistic este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei R. Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie 30 de lei lei. Copiii de până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

  • rută: ora 12:00 (audioghid în limba rusă);
  • rută: ora 14:00 (audioghid în limba engleză);
  • rută: ora 16:00 (audioghid în limba română).

Startul – Arcul de Triumf
Finalul - Centrul de Informare Turistică

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului.

Printre locațiile incluse în noul traseu se numără Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Sala cu Orgă, Gara Feroviară, monumentul „Trenul Durerii”, Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron”, strada București, casa lui Alexandru Plămădeală și Biserica Sfânta Teodora de la Sihla. Pe parcursul călătoriei, pasagerii vor avea ocazia să asculte piesele artiștilor autohtoni. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend.

Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” este un proiect dedicat sărbătoririi a 585 ani de la prima atestare documentară a localității Chișinău, care a început să călătorească pe străzile capitalei în fiecare weekend, începând cu 1 august 2021 și are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău.

O nouă rută de troleibuz turistic, lansată la Chișinău. Ce itinerar are și cât costă biletul
Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea rutei turistice nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Astfel, cursa va fi disponibilă începând cu 20 aprilie curent, în fiecare weekend. Printre locațiile incluse în noul traseu se numără Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Sala cu Orgă…