Descoperire macabră la Anenii Noi. Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe malul râului Nistru

Descoperire macabră la Anenii Noi. Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe malul râului Nistru
Imagine simbol

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 50-60 de ani a fost descoperit, marți seară, 2 iulie, pe malul râului Nistru, în apropierea localității Telița, raionul Anenii Noi.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au declarat pentru ziar.md, că trupul neînsuflețit al bărbatului de aproximativ 50-60 de ani a fost extras de salvatorii gărzii Unității salvatori și pompieri Anenii Noi.

Inspectoratul de poliție Anenii Noi urmează să stabilească circumstanțele acestui caz.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Amintim că angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) desfășoară activitățile de prevenire a înecurilor în perioada estivală. Măsurile sunt desfășurate zilnic pe malurile lacurilor și râurilor din toată țară.

Cetățenii sunt îndemnați să meargă la scăldat doar în locuri special amenajate, să evite consumul băuturilor alcoolice, înainte de a intra în apă și să aibă grijă de copii în preajma bazinelor acvatice.

Reguli de comportament la scăldat. Salvatorii continuă campania de prevenire a înecurilor în perioada estivală
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) continuă activitățile de prevenire a înecurilor în perioada estivală. Măsurile sunt desfășurate zilnic pe malurile lacurilor și râurilor din toată țară. Cetățenii sunt îndemnați să meargă la scăldat doar în locuri special amenajate,…