Curs gratuit de îngrijitor/îngrijitoare de copii. Candidații se pot înregistra până pe 29 aprilie

Curs gratuit de îngrijitor/îngrijitoare de copii. Candidații se pot înregistra până pe 29 aprilie
Sursa foto: Getty Images

Cetățenii moldoveni și ucraineni care locuiesc în R. Moldova sunt invitați să se înscrie la un curs gratuit de specializare pentru Îngrijitor/Îngrijitoare de copii „Bonă”. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cursul se va desfășura în perioada 20 mai - 5 iulie, iar la final studenții vor primi o alocație de studiu de aproximativ 3000 de lei și un certificat acreditat în limba română și engleză.

„Cursul se va desfășura cu prezență fizică obligatorie în perioada 20 mai - 5 iulie 2024, de luni până vineri, de la 9:00 - 14:00, în incinta colegiului Alexei Mateevici din Chișinău. Studenții care vor finaliza cu succes cursul vor primi o alocație de studiu de aproximativ 3000 de lei și un certificat acreditat în limba română și engleză”, anunță ANOFM într-un comunicat.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Toți candidații trebuie să se înregistreze online până luni, 29 aprilie, ora 23:00.

În conformitate cu prevederile standardului profesional din R. Moldova, specialistul cu calificarea „bonă” poate activa în domeniul îngrijirii, creșterii și educării copilului de vârstă timpurie (sugar, preșcolar, școlar junior).

Puteți găsi mai multe informații despre conținutul cursului de formare AICI.