UPDATE/ Bărbatul din raionul Ștefan Vodă, dispărut fără urmă, a fost găsit fără suflare

UPDATE/ Bărbatul din raionul Ștefan Vodă, dispărut fără urmă, a fost găsit fără suflare
Sursa foto: Aliona Timuș / Facebook

ACTUALIZARE (26 aprilie, 10:20) Vineri, 26 aprilie, bărbatul dispărut din satul Feștelița a fost găsit strangulat într-o fâșie forestieră din preajma localității, la aproximativ 3 km de la domiciliu. Potrivit oamenilor legii, corpul neînsuflețit a fost îndreptat la expertiza medico-legală.

ȘTIREA INIȚIALĂ (25 aprilie, 09:55) Un bărbat din satul Feștelița, raionul Ștefan Vodă, a dispărut fără urmă acum două zile. Potrivit postărilor publicate de localnici, Nicolae Popa a plecat de acasă în dimineața zilei de marți, 23 aprilie, și nu a mai revenit.

Contactată de ziar.md, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ștefan-Vodă, Mariana Didenco, a declarat că la moment sunt întreprinse toate măsurile pentru identificarea bărbatului în vârstă de 66 de ani.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

„Polițiști, dar și voluntari întreprind măsuri de căutare a persoanei. Până la moment, nu a fost stabilit locul aflării acestuia. Anterior, situații similare nu au fost înregistrate”, a precizat Mariana Didenco.

Semnalmente: înălțimea 1,70 m și păr cărunt. În momentul plecării, Nicolae Popa purta cămașă gri cu linii albastre, pantaloni albaștri, chipiu negru, încălțăminte neagră din cauciuc.

Persoanele care dețin informații despre bărbatul din imagine sunt rugate să sune apeleze serviciul unic 112 sau să sune la numărul 067406759.

Sursa foto: Aliona Timuș / Facebook