FOTO/ VIDEO Accident fatal la Căușeni. Un șofer a decedat, după ce s-a tamponat cu mașina într-un autocar

FOTO/ VIDEO Accident fatal la Căușeni. Un șofer a decedat, după ce s-a tamponat cu mașina într-un autocar
Colaj ziar.md. Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Căușeni, Studio-L

Un grav accident rutier s-a produs vineri seara în apropierea localității Grigorievca, din raionul Căușeni. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, un bărbat a decedat pe loc, după ce automobilul pe care îl conducea s-a tamponat frontal cu un autocar. În al doilea vehicul se aflau angajații Muzeului Național de Istorie a Moldovei, care se întorceau dintr-o excursie

„La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 48 ani, în timp ce conducea un autoturism de marca Nissan, s-a tamponat frontal cu un autocar de model Mercedes, condus de un bărbat 56 ani, în care se aflau 46 pasageri”, a declarat Mariana Didenco pentru ziar.md.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

În urma impactului, autocarul s-a răsturnat. Studio-L notează că 25 de pacienți, inclusiv o femei însărcinată, au ajuns la spitalul din Căușeni. Doi pasageri se aflau în stare gravă, o pacientă fiind transferată la Chișinău.

„Mergeam în autobuz. O mașină a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de partea stângă. Șoferul autocarului a încercat să îndrepte vehiculul, dar nu a reusit și s-a răsturnat”, a menționat unul dintre pasageri pentru presa locală.

În prezent, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului. Între timp, instituția muzeală a anunțat că își sistează temporar activitatea, în zilele de 27 și 28 aprilie.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Căușeni